Minőségpolitikai célkitűzések

Az Eurosped Nemzetközi Szállítmányozási Zrt. célja, hogy a fuvarozás és szállítmányozás, valamint a vámügynökségi és raktározási-logisztikai területen kiemelkedő minőségű és a támasztott szerződéses követelményeknek maradéktalanul megfelelő szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek. Célunk, hogy innovatív, piacorientált és környezettudatos szolgáltatásainkkal elősegítsük a környezeti állapotok javulását, és lehetővé tegyük partnereinknek a fenntartható fejlődés elvei szerinti működést.

Üzletpolitikai célkitűzéseink megvalósítását garantálja az 1994. évben bevezetett ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer.

minőségpolitka tüv logó1995-ben mint szállítmányozó cég, az országban az elsők között kaptuk meg a TÜV-CERT minőségügyi tanúsítványát, amelyet azóta is évről évre megújítunk. Jelenleg  ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszer szerint tanúsított a nemzetközi szállítmányozási, vámügynöki és raktározási-logisztikai tevékenységünk.

Az Eurosped Zrt. további társadalmi szerepvállalása tekintetében 2005 évben bevezetésre és tanúsításra került az ISO 14001:2004 környezetközpontú irányítási rendszer.

Rendelkezünk vámmal és raktározási tevékenységgel kombinált szállítmányozói felelősség-biztosítással, amelynek felső határa EUR 250.000.

minőségpolitka aeo logó2011-ben megszereztük az Engedélyezett Gazdálkodói (AEOC) vámjogi egyszerűsítésekre vonatkozó tanúsítványt.

Ez lehetővé teszi, hogy az Eurosped Zrt vámüzletága az ügyfelek számára még megbízhatóbb, még biztonságosabb partnerré váljon vámügyeik intézését illetően.

minőségpolitka eoq logó

Az Eurosped Zrt. 2014-ben az MNB EOQ tagságán keresztül az Európai Minőségügyi Szervezet tagja lett.

 

Érdeklődik szolgáltatásaink iránt?
Kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérés
Eurosped Nemzetközi Szállítmányozási Zrt.
H-1138 Budapest, Szekszárdi utca 14. Telefon: +36-1-450-9000, Fax: +36-1-450-9090
A MASPED CSOPORT TAGJA